Εκπαίδευση ναυαγοσώστη πισίνας

Lifeguard Patrol

Η εκπαίδευση απευθύνεται σε άτομα που επιθυμούν να μάθουν τις τεχνικές και μεθόδους ναυαγοσωστικής πρόληψης και διάσωσης έτσι ώστε να πετύχουν είτε επαγγελματική αποκατάσταση είτε και μόνο τη γνώση αυτών των ειδικών τεχνικών ως προσωπικό εφόδιο.

Μαθήματα

Θεωρία και πράξη

Τα μαθήματα καλύπτουν όλο το εύρος της θεωρητικής και πρακτικής ύλης που έχει οριστεί από το Υπουργείο Ναυτιλίας και Αιγαίου, όπως και όλη τη περαιτέρω προετοιμασία σε φροντιστηριακό επίπεδο για τις εξετάσεις από τη Λιμενική αρχή της χώρας.

Συγκεκριμένα, τα μαθήματα περιλαμβάνουν θεωρία και πράξη ναυαγοσωστικής, και έχουν διάρκεια 14 ώρες.

Θεωρία και πράξη Α’ Βοηθειών, διάρκειας 12 ωρών.

Βήμα - Βήμα

Κλείσε θέση

Επικοινώνησε με την Lifeguard Patrol, μάθε περισσότερα και κλείσε θέση στο επόμενο τμήμα εκπαίδευσης. Νέα τμήματα κάθε μήνα, όλο το χρόνο. Τηλ. 2351046114

Μαθήματα

Παρακολούθησε τα μαθήματα συνολικής διάρκειας 26 ωρών. Τα μαθήματα πραγματοποιούνται στο κλειστό κολυμβητήριο Κατερίνης και στα γραφεία της σχολής. Π.Τσαλδάρη 19

Προετοιμασία

Παρακάτω θα μάθεις ποια είναι τα απαραίτητα δικαιολογητικά που θα χρειαστείς για την συμμετοχή σου στις εξετάσεις ναυαγοσώστη πισίνας.

Εξετάσεις

Λάβε μέρος στις εξετάσεις πιστοποίησης. Οι εξετάσεις διεξάγονται σε σχολές μέλη της Ένωσης Ναυαγοσωστών Ελλάδος. Η Lifeguard Patrol είναι επίσημο κέντρο εξετάσεων.

Εργασία

Βάση του νέου νόμου, όλα τα ξενοδοχεία/ενοικιαζόμενα δωμάτια με πισίνα υποχρεούνται να προσλάβουν ναυαγοσώστη πισίνας. Μία θέση σε περιμένει!

Γίνε ναυαγοσώστης

Επίλεξε να γίνεις ναυαγοσώστης θάλασσας ή πισίνας

Δικαιολογητικά

4 έγχρωμες, πρόσφατες φωτογραφίες, τύπου ταυτότητας.

Δελτίο ταυτότητας ή άλλο έγγραφο ταυτοποίησης.
  1. Ψυχίατρος: ότι ο ενδιαφερόμενος είναι ψυχικά υγιής και είναι ικανός από ιατρικής άποψης να λάβει ναυαγοσωστική εκπαίδευση και να ασκήσει το επάγγελμα του ναυαγοσώστη.
  2. Δερματολόγος: ότι ο ενδιαφερόμενος δεν πάσχει από μεταδοτική ασθένεια  και είναι ικανός από ιατρικής άποψης να λάβει ναυαγοσωστική εκπαίδευση να ασκήσει το επάγγελμα του ναυαγοσώστη.
  3. Παθολόγος: ότι ο ενδιαφερόμενος είναι υγιής και είναι ικανός από ιατρικής άποψης να λάβει ναυαγοσωστική εκπαίδευση να ασκήσει το επάγγελμα του ναυαγοσώστη.
  4. Καρδιολόγος: ότι ο ενδιαφερόμενος είναι υγιής και είναι ικανός από ιατρικής άποψης  να λάβει ναυαγοσωστική εκπαίδευση να ασκήσει το επάγγελμα του ναυαγοσώστη.

ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΕΙΣ

Για την άδεια ναυαγοσώστη πισίνας
Σύμφωνα με τη νομοθεσία, οι προϋποθέσεις για να γίνει κάποιος επαγγελματίας ναυαγοσώστης απαιτούν τα εξής:

Από αναγνωρισμένη από το υπουργείο ναυαγοσωστική σχολή. Εκπαιδεύσου και απόκτησε το πτυχίο ναυαγοσώστη στη Lifeguard Patrol.

Η βεβαίωση παρέχεται σε όσους επιτύχουν στις εξετάσεις που διεξάγονται σε σχολές μέλη της Ένωσης Ναυαγοσωστών Ελλάδος. Η Lifeguard Patrol είναι επίσημο κέντρο εξετάσεων.

60-plus

Προσλήψεις κάθε χρόνο

Έλα και εσύ στην ομάδα της
Lifeguard Patrol

Κλείσε θέση