Ναυαγοσώστης Εργασία

Lifeguard Patrol

Στους αποφοίτους της σχολής προσφέρεται άμεση επαγγελματική αποκατάσταση, δεδομένου ότι η Lifeguard Patrol καλύπτει ναυαγοσωστικά ακτές από το 2004, απασχολώντας κάθε καλοκαίρι περίπου 70 επαγγελματίες ναυαγοσώστες στις ακτές της Πιερίας. Επιπλέον, εκπαιδεύει ναυαγοσώστες πισίνας, οι οποίοι, αντίστοιχα, απασχολούνται σε ξενοδοχεία και χώρους αναψυχής.

Εργασία ως ναυαγοσώστης

Εργασία ως ναυαγοσώστης

Υψηλές απολαβές

Οι απολαβές ναυαγοσώστη θάλασσας στη Lifeguard Patrol, ανέρχονται στα 4.800€ + τα δώρα που προβλέπονται από το νόμο. Οι παραπάνω απολαβές, αφορούν 4μηνη, πλήρη απασχόληση (Ιούνιος-Σεπτέμβριος)

Ημέρες εργασίας

Όλοι οι ναυαγοσώστες που απασχολούνται στη Lifeguard Patrol, εργάζονται 6 ημέρες την εβδομάδα. Η απασχόλησή τους αφορά 8ωρη ημερήσια εργασία.  Για ναυαγοσώστες θάλασσας: 10:00 π.μ – 18:00 μ.μ | Για ναυαγοσώστες πισίνας: Οι ώρες που ορίζονται από την εκάστοτε επιχείρηση.

Άδειες

Κάθε ναυαγοσώστης θάλασσας ή πισίνας, της Lifeguard Patrol, απολαμβάνει όλες τις άδειες και τα ρεπό που προβλέπονται από το νόμο.

Καριέρα

Ενημερώσου, εκπαιδεύσου, εξελίξου, και δώσε ώθηση στην επαγγελματική σου πορεία, ως ναυαγοσώστης. Μια θέση εργασίας στις όμορφες ακτές τη Πιερίας σε περιμένει!