Η εταιρεία

Lifeguard Patrol

Η Lifeguard Patrol δραστηριοποιείται στο χώρο της ναυαγοσωστικής εδώ και 20 χρόνια. Η δράση της αφορά τόσο στον τομέα της εκπαίδευσης όσο και στην παροχή υπηρεσιών ναυαγοσωστικής κάλυψης. Η σχολή είναι αναγνωρισμένη από τα Υπουργεία Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, Υγείας και Τουρισμού και αποτελεί μέλος της Ένωσης Σχολών Ναυαγοσωστικής Ελλάδος.

Εκπαίδευση

Νέα τμήματα ναυαγοσωστικής κάθε μήνα. Ταχύρυθμα μαθήματα όλο το χρόνο.

Εργασία

Προσφέρουμε άμεση πρόσληψη. Περισσότερες από 60 θέσεις ναυαγοσώστη στις ακτές της Πιερίας.

Κάλυψη

Αναλαμβάνουμε τη ναυαγοσωστική κάλυψη και εξοπλίζουμε παραλίες και πισίνες.

Πρώτες βοήθειες

Εκπαιδεύσου και βοήθησε ένα συνάνθρωπο ή κάποιο μέλος της οικογένειας σου.

Σχολή

H σχολή εκπαιδεύει επαγγελματίες ναυαγοσώστες καταρτίζοντάς τους σε ό,τι αφορά το υγρό στοιχείο τόσο στη θεωρία όσο και στην πράξη. Διδάσκονται το σχετικό νομοθετικό πλαίσιο, τους κανόνες ασφαλείας αλλά και τους πιθανούς κινδύνους. Εκπαιδεύονται στην παροχή Πρώτων Βοηθειών και Καρδιοπνευμονικής Αναζωογόνησης, στην εφαρμογή διαφόρων – κατά περίπτωση – τεχνικών διάσωσης, στη σωστή χρήση του ναυαγοσωστικού εξοπλισμού αλλά και στον χειρισμό των ναυαγοσωστικών σκαφών.

Εργασία

Στους αποφοίτους της σχολής προσφέρεται άμεση επαγγελματική αποκατάσταση, δεδομένου ότι η Lifeguard Patrol καλύπτει ναυαγοσωστικά ακτές από το 2022, απασχολώντας κάθε καλοκαίρι περίπου 60 επαγγελματίες ναυαγοσώστες. Επιπλέον, οι ναυαγοσώστες κολυμβητικών δεξαμενών απασχολούνται σε ξενοδοχεία και χώρους αναψυχής.

Εξοπλισμός

Οι εκπαιδευτές της σχολής παρακολουθούν τις εξελίξεις στο χώρο της ναυαγοσωστικής σε παγκόσμιο επίπεδο και ενημερώνονται για τα νέα δεδομένα, ενώ ο τεχνικός εξοπλισμός της ανανεώνεται διαρκώς και περιλαμβάνει: σαράντα τρία (43) επαγγελματικά μηχανοκίνητα σωστικά σκάφη ναυαγοσώστη μετά των απαραίτητων, πέντε (5) JETSKI, ναυαγοσωστικό όχημα 4X4, σανίδες διάσωσης, σανίδες ακινητοποίησης, αυτόματους εξωτερικούς απινιδωτές και, επιπλέον, ό,τι ορίζει το Π.Δ.71/2020 για κάθε επαγγελματία ναυαγοσώστη.

Εθελοντισμός

Τέλος, η εταιρία στηρίζει κάθε αθλητική διοργάνωση που αφορά τον υγρό στίβο και παρέχει εθελοντικά τις υπηρεσίες της όπου υπάρχει ανάγκη, όπως στα πρόσφατα γεγονότα στο Αιγαίο.

Η ομάδα μας

Εκπαιδευτές Ναυαγοσώστες

Δημήτρης Λάμπρου

Εκπαιδευτής

Άδωνης Κιουρτζίδης

Εκπαιδευτής

Δήλωσε συμμετοχή

Νέα τμήματα εκπαίδευσης κάθε μήνα. Έλα και εσύ στην ομάδα της Lifeguard Patrol!