Μισθός ναυαγοσώστη_Τι πρέπει να γνωρίζεις-

Μισθός ναυαγοσώστη | Τι πρέπει να γνωρίζεις

Οι πρώτες εικόνες που σκέφτεσαι όταν φαντάζεσαι το επάγγελμα του ναυαγοσώστη είναι πιθανότατα καλοκαίρι, ήλιος, άμμος και η σημαντική ευθύνη. Αλλά πέρα από όλα αυτά, η ναυαγοσωστική αποτελεί και μια επιλογή καριέρας που προσφέρει όχι μόνο ικανοποίηση από την εργασία αλλά και σημαντικές απολαβές. Ας εμβαθύνουμε λοιπόν στο μισθό, τις άδειες και το ωράριο του ναυαγοσώστη στη Lifeguard Patrol

Μισθός

Οι καλοκαιρινοί μήνες είναι οι πιο σημαντικοί για τους ναυαγοσώστες ειδικά από τον Ιούνιο έως τον Σεπτέμβριο, και στη Lifeguard Patrol το αναγνωρίζουμε αυτό προσφέροντας ένα ανταγωνιστικό πακέτο αποδοχών.

Οι απολαβές ναυαγοσώστη θάλασσας στη Lifeguard Patrol, ανέρχονται στα
4.800€ + όλα τα δώρα που προβλέπονται από το νόμο.

μισθός ναυαγοσώστη

Πρόγραμμα εργασίας

Για τους ναυαγοσώστες θάλασσας, το ωράριο διαμορφώνεται από τις 10:00 π.μ. έως τις 6:00 μ.μ. Οι ναυαγοσώστες της πισίνας ακολουθούν ωράρια που ορίζονται από την εκάστοτε επιχείρηση που εξυπηρετούν. Ωστόσο, όλοι οι ναυαγοσώστες του Lifeguard Patrol εργάζονται 6 ημέρες την εβδομάδα, με 8ωρες βάρδιες, διασφαλίζοντας ότι αποκτούν μεγάλη εμπειρία κατά τη διάρκεια της σεζόν αλλά και επαρκή χρόνο ξεκούρασης.

Άδειες και οφέλη

Κάθε ναυαγοσώστης της Lifeguard Patrol, είτε εργάζεται στη θάλασσα, είτε στην πισίνα, απολαμβάνει όλες τις άδειες και τα ρεπό που προβλέπει η ισχύουσα νομοθεσία. Διασφαλίζεται έτσι ότι οι ναυαγοσώστες απολαμβάνουν την απαραίτητη ανάπαυση έτσι ώστε να αποδίδουν στο καθήκον.

Επαγγελματική ανάπτυξη και ευκαιρίες

H Lifeguard Patrol απασχολεί κάθε καλοκαίρι πάνω από 70 επαγγελματίες ναυαγοσώστες στις ακτές της Πιερίας.

Επιπλέον, παρέχει εξειδικευμένη εκπαίδευση σε ναυαγοσώστες πισίνας που βρίσκουν απασχόληση σε ξενοδοχεία και λοιπές εγκαταστάσεις αναψυχής.

O τομέας της Ναυαγοσωστικής αποτελεί μια εξαιρετική ευκαιρία καριέρας. Όχι μόνο εκπαιδεύεσαι από ειδικούς στον τομέα, αλλά υπάρχει και άμεση επαγγελματική αποκατάσταση.

Η
συνεχής κατάρτιση και εμπειρία ενισχύει σημαντικά τις προοπτικές σταδιοδρομίας και προσδίδει σταθερότητα σε αυτό που πολλοί θεωρούν εποχιακή εργασία.

Δεν είναι απλά μια δουλειά

Μισθός ναυαγοσώστη

Η ναυαγοσωστική, εκτός από μία απασχόληση με ελκυστικά οφέλη, είναι και μια εξαιρετική ευκαιρία να δεις τις δυνατότητες και δεξιότητές σου, να εργαστείς ομαδικά, να κάνεις τη διαφορά στις ζωές πολλών συνανθρώπων που το έχουν ανάγκη και να γίνεις ο ήρωας του καλοκαιριού! 

Λοιπόν, τι περιμένεις; Μια θέση σε περιμένει! Αν θέλεις να μάθεις και να κατακτήσεις νέες δεξιότητες, να ζήσεις νέες εμπειρίες και να δουλέψεις ομαδικά, επικοινώνησε μαζί μας!